Wednesday, 13 August 2014

WW : Model Jubah Princess Adelia :p


Sesekali nak feeling model walaupun katek. ehehh... :p



Lokasi di kediaman arwah ayahanda dan bonda pada hari ahad lalu. kami berkumpul di sini, ada family gathering raya kecil-kecilan. lain-lain gambar in shaa Allah daku update jika berkesempatan. 

Jubah yg daku sarung ni namanya Jubah Princess Adelia. kaler pilihan lambang JDT. haha.. kebetulan je nih, sebab kaler sebenar yg daku nak dah habis stok. tapi mujur kaler ni cantik juga. so, memang tak nyesal sambar selai. alhamdulillah.. 

Eh opppss... hari ni wordlesslahh.. adeyhh terlajak word dah ni.. haha..ok jumpa lagi di lain entri. in shaa Allah. :)




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Tuesday, 5 August 2014

Gambar Raya Kami Di Pagi 1 Syawal 1435H


Di kesempatan ni, daku nak upload gambar raya kami yg raya tak berapa nak raya ni. erkk korang faham tak nih? hihi.. apapun, raya tetap raya. yg pergi takkan kembali lagi. yg hidup ni teruskan hidup di jalanNya. Al-Fatihah buat kedua orang tua ku, Mamat Bin Dollah (7 Sept 2010) & Siti Nor Binti Omar (28 Dis 2013). moga ditempatkan kedua-dua arwah di kalangan orang-orang yg beriman. Aamiin..

tak nak bebel panjang sangat sebab risau lama pulak nak tunggu loading untuk publish entri ni. al-maklum internet pc daku sekarang ni kedekut sungguh nak bagi aku online blog lama-lama. hmm.. nak update entri pun loading, apa lagi nak blogwalking. korang dah sedia maklum kan? mohon maaf ye.





Tema kami tahun ni adalah brown nude. eh betol ke tu? haha.. entah, aku pun kurang pasti. tema yg tak dirancang sebenarnya. jubah daku tu adalah dari Peace Collection. memang setia beli yg dah siap kat situ je. shawl daku tu pulak tempah dari blogger Ayu. pernah dah pakai sekali sebelum ni. nak jimat boleh je pakai raya. hihi

ok , ini sajalah buat masa ni. tak boleh nak upload gambar banyak-banyak di satu-satu masa. loading ok. LOADING.! hoho.. sabo jelah.. -.-




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^