Thursday, 2 July 2015

Iftar Bersama Sahabat Baik Zaman Sekolah



Salam Ramadhan. dah masuk pertengahan bulan Ramadhan barulah dapat daku bersiaran. hmm hajat hati nak kembali aktif berblogging dan berblogwalking, tapi apakan daya kita hanya mampu merancang Tuhan jua yg menentukan. ceh ayattt. haha. tapi serius, daku sememangnya tidak berkesampatan lagi. 

Tak lama lagi opis daku nih dah nak jadi badan berkanun. so. keja2 backlock haruslah diselesaikan segera. tiada masa untuk kami main2 lagi. hmmm.. stress rasa! hari ni daku cuba curi masa untuk update sesuatu di dalam blog. rindu yg semakin menebal terhadap blog tak dapat dibendung lagi. huhuhu..

Baru2 ni daku berpeluang iftar bersama sahabat2 baik zaman sekolah. sampai sekrg kami ber4 masih berhubung. alhamdulillah.. persahabatan yg terjalin tidak terhenti begitu saja. Sunway Putra Mall menjadi saksi pertemuan pada hari itu. heee.. jom layankan saja gambar..











Kenyang perut suka hati.haha. then kami jalan2 jap at dalam Plaza Mall tu. jalan punye jalan sempat pulak singgah minum lagi. masa tu la sambung bergambar sakan. haha.. semestinye la.. bukan selalu dapat jumpa yg 2 org tu. lainlah Ida dari dulu selalu jer jumpa. kan Ida kan? hikhik. oklah layankan lagi gambar2 kami ni.. :p





sahabat2 baik dari zaman sekolah.. Mazian (Ma), Rozanawati (Ana), Norwahidah (Ida).











suka gambar ni.. pokok tepi Ida tu buatkan nmpk lebih menarik. hehe




semoga persahabatan kami ini kekal berpanjangan. Aamiin...



Untuk Ma dan Ida semoga korang dipertemukan jodoh yg baik2 nanti. utk Ana dan utk aku sendiri semoga kami dpt merasai nikmatnya menjadi seorg ibu. mudah-mudahan kami dikurniakan zuriat jua nanti. Aamin.. segala apa yg berlaku ada hikmahnya. sayang korang semua.!!  





Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Friday, 12 June 2015

Bakal Terjah Menerjah!


Hey korang! silalah bersiap sedia bentang karpet merah ye! daku nk dtg nii. hoho.. dah mula nak blogwalking ni. bakal terjah menerjah la nmpk gayanya. in shaa Allah yer pelan2 kayuh.. nanti sampailah tu ke rumah korang. jgn lupa hidang kuih muih ke, jamuan ringan ke, paling koman pon minum2 ke.. ekekeke



nah belanje gambo. aku tau korang windu aku kan? hahaha.. bab bergambo aku tetap no.1 biarpon dlm jamban. kohkohkohkoh (lame x gelak camni) :p




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^