Tuesday, 20 January 2015

Aku Tanya Apa Khabar?



Aku tanya apa khabar? 
Aku tanya apa khabar?
Aku tanya apa khabar semua? 
lalalalalalalaa~



Hmmm.. hari ni tetiba rasa nak bukak blog yg dah lama ku tinggalkan ni. waduh2 bersawang sana sini sudah. ya Allah.. rindunyee..2 bulan sudah ku tinggalkan. bukan bermakna aku tak cinta. hoho. tapi mood berblog lesap terus. mahu taknya, nak tunggu dia punya loading, aku sempatlah  buat air liur basi depan pc. serius! sempat buat taik mata depan komputa.! haha

Btw, korang apa khabar? moga sihat semua hendaknya. mungkin dah terlambat nak ucap. apapun selamat tahun baru 2015 untuk semua. ini adalah entri pertama daku di tahun baru ni. nak ngomel panjang2 pun tak tau nak mula dari mana. huhuhu. banyak yg nak aku cerita. tapi tak tahulah bila. hmmm... entahlah...




belanje korang gambo beta sekeping . heheh




psstt... tahniah buat penyandang Juara AJL YG KE 29 ahad lalu, Joe flizzow ft SonaOne dengan lagu mereka, Apa Khabar. puas hati atau tak nak wat macam mana dah rezeki mereka. peace yo! :)




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Monday, 17 November 2014

Wanita Aneh Menumpang Tinggal Di Rumah




Apa yang anda fikirkan ketika mendapati makanan di rumah cepat habis? Beberapa makanan ringan hilang dan terasa seperti ada yang mengawasi di dalam rumah. Hal mengerikan ini terjadi pada seorang lelaki bernama Joe Cummings. Kisah ini ditulis dalam channel Youtube milik Joe, jstn827 's channel.

Joe tinggal di sebuah pangsapuri bandar New York. Dia sering merasa bahawa makanan di rumahnya habis lebih cepat dan merasa ada yang aneh. Ingin tahu apa yang terjadi, Joe meletakkan sebuah kamera tersembunyi di sekitar dapurnya.

Saat video itu dimainkan, Joe sangat terkejut bila mendapati seorang wanita aneh turun dari lubang pengudaraan bahagian atas apartment. Seolah sudah terbiasa, wanita itu turun perlahan-lahan, mengambil kerusi dan turun ke lantai.

Wanita aneh itu kelihatan mengambil beberapa makanan, bahkan buang air kecil di sinki dapur. Dia kelihatan mundar-mandir. Ketika Joe masuk ke dapur, wanita itu panik dan bersembunyi. Namun setelah Joe keluar dari dapur dia kembali mencari makanan. Seolah sudah biasa, wanita aneh itu naik kembali ke pengudaraan.

Keesokan harinya, Joe memainkan semula video rakaman. Dia sangat terkejut dan langsung meninggalkan apartment untuk melaporkan pada polis. Apabila polis menangkap wanita aneh tersebut, Joe tidak tahu dia siapa. Polis mengatakan mungkin wanita itu telah diam-diam tinggal di pangsapuri Joe selama beberapa minggu, mungkin lebih.

Joe sendiri tidak tahu bagaimana wanita itu boleh ada di ventilasinya, kerana pengudaraan itu tidak disambung ke bahagian lain apartmen. Kemungkinan besar, wanita itu naik dari tingkap melalui tangga kecemasan dan ikut tinggal dengannya tanpa diketahui Joe.

Seram juga kan kalau ada orang asing yang diam-diam tinggal bersama anda di satu bumbung. Maka perhatikan keadaan rumah anda.!


credit to : http://realitiabadi.blogspot.com/




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^