Thursday, 24 April 2014

Blog Berwajah Baru



Alhamdulillah.. masih berkesempatan utk menulis di sini. terasa agak kekok juga sebab agak lama kot ku tinggalkan dunia blog. ayat pun mungkin agak berterabur sikit. eh yeke? janji korang faham apa yg aku tulis tu kira okaylah kan.. kohkohkoh.. 

korang perasan tak apa2 perubahan kat blog ni? hakhak.. sudah geharu cendanalah pula. yeahh, setelah hampir 2 tahun tak tukar wajah blog , akhirnya bertukar jua.. aku tempah dari kak Rose.. nak edit sendiri memang taklah. malas aku nak main coding2 nih. heee..  

blog masih berkonsepkan pink+blue, tapi kali ni aku inginkan ia lebih ceria. amacam? ceria ker? haha.. hampir keseluruhannya ku tukar termasuk header, cuma vector yg diedit oleh mama Arina masih ku gunakan di tajuk entri. harap ianya tak beratlah. kalau berat, tolong maklumkan ye.. 

apapun, aku berpuas hati dgn hasil design dari kak Rose ni. masuk ni dah 2x tempah, dulunya aku tempah utk blog si pencinta kucing. korang yg nak tukar wajah blog tu, nanti bolehlah tempah dari kak Rose. in shaa Allah korang takkan kecewa.. :)





bye2 "wajah lama"...
sebnrnya syg sgt kat header ni..hukhuk..



and welcome "wajah baru"...
thanks kak Rose..!!




psstt.. daku dlm perancangan nak buat GA utk tahun 2014 ni.. GA apakah? tunggguuuu..... :)



Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Wednesday, 23 April 2014

Wordless Wednesday: R.I.N.D.U






Ya Allah... rindu sgt kat blog ni...
rindu sgt kat kwn2 blog...
rindu nak berceloteh mcm dulu2...
rindu nak tegar mengomen di blog kwn2...
rindu serindu rindunya...!!


kerna itu daku kembali.. yeahhh!
in shaa Allah, jika berkesempatan daku jenguk kwn2 hari ni ye.
jika tidak, mungkin hari lain saja...
terima kasih pd yg bertanyakan "kehilangan" daku baru2 ni..
terima kasih kerna merinduiku.. ecehh..! haha




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^