Monday, 7 July 2014

GA Cash RAYA RM1000 by Emas Putih

As-Salam

[Sila Tekan Banner Diatas If Nak Join]





Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Thursday, 3 July 2014

Jualan Raya : Inner Silang Aisya


Salam 5 Ramadhan.

Jualan raya kembali lagi. hihi. kali ni Inner Silang Aisya. jom cuci-cuci mata tengok. lebih detail tentang Inner Silang Aisya ni boleh baca kat bawah ni ye. :)




Inner Silang Aisya direka khas mengunakan material glitter dan body pula yang dijahit sekali mengunakan material cotton lycra. Cara pakai anda hanya perlu sarungkan sahaja dan siap!!.Simplekan..
Sesuai dijadikan Inner untuk menutup leher anda dan boleh dipakai begitu sahaja macam tudung lain, tak perlu pakai pin pun. Inner silang Aisya yang lebih tertumpu kepada kualiti, keselesaan serta rekaan yang lebih menawan.Kualiti cotton lycra yang sejuk, lembut, serap haba.design yang cantik, lebih labuh, selesa digandingkan bersama hoodie, syria dan lain lagi..
Inner Silang Aisya dijangka akan meletup- letup memandangkan ini adalah Original Raudhah dan tiada inner seperti ini di pasaran Online mahupun Offline!!
Dapatkan segera sebelum kehabisan!

Material body : Cotton Lycra
Material awning : Glitter



pilihan warna seperti gambar di bawah. :)











HARGA : RM49 SAHAJA.!!
 FREE POS.!!



psstt.. korang jangan kompius ye. daku bukan jual inner semata. korang akan dapat sebijik macam dalam gambar. so, korang juga boleh terus jadikan tudung macam biasa. sangat cantik. in shaa Allah, berbaloi dengan harganya. jika berkenan, boleh terus pm daku ye. 

WHATSSAP segera sementara stok masih ada.!! 016-2398224



SOLD!!!




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^