Wednesday, 23 January 2013

Jom Daftar Rebat 200!



Alhamdulillah.. 
settle daftar rebat 200 utk belia tu.
syukur masih diberi peluang utk menikmatinya.
kalo tahun depan rebat ni ada lagi, tak dapek dah rasa.
sbb tu tak nak lpskan peluang yg cuma sekali ni. hihihi

jutaan terima kasih buat Solehah.
dia la yg tadi tak jemu bagi tunjuk ajar utk daftar tu. huhu
memula tu mmg tak paham tu yg bertanya.
malu bertanya sesat jalan ye dok? hihi
thanks a lot ye Solehah ku syg. =)





sy dah.. anda bila lagi? haha (pdhl org lain dah lama daftar. :p)
tarikh akhir rebat aku pd 23 feb 2013. owh, sebulan dari sekrg la.




terpikir mau beli hengpong apo..
ehh.. betul ke mau beli henpong ni.. pikir2 lagi..
inshaaAllah ada rezeki mau beli la.
so, dah boleh jimat RM200 kalo beli 1 hengpong.
kalo incek hubby daftar gak, so jimat la RM400  kan.. huhu


para belia, jom daftar sini !



nota kaki : tak rugi pun daftar.. mana tau tetibe duit berkepuk dlm bank mau tukor hengpong. eh! tp kalo dah duit berkepuk tak yah dah kot rebat ni. hahahaa.. :p


Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

27 JURI KOMEN:

  1. saya pun tak daftar lg ni...

    p/s: maaf lama x aktif

    ReplyDelete
  2. Nur belum lagi..tak rasa nak beli phone..sebab baru beli..huhh

    ReplyDelete
  3. wah bestnya...

    *baguslah kalau dh dpt...

    nak tau x, sy g blog kak fieda, terpndanglah gambar dj, tgh pakai tudung camtu... terus tingat... hahahaa


    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2013/01/thr-gegar-best.html

    ReplyDelete
  4. iman pon dah wat tapi lgsg xrebat

    ReplyDelete
  5. Kak, beli la samsung galaxy s III ataupun iPhone 5. Murah tu. tapi kan kak kalau bleh, sblm beli tu tnye dyorg dlu tau samada boleh beli hp sje or x. sbb solehah juz beli hp je tnpa langgan pakej internet. Maxis sgt baik hati.hehe Thanks Maxis! :)

    ReplyDelete
  6. lya isi berkali-kali..x lepas2... huhu...deqla..beli model samsung la
    ;-)

    **psssttt...
    lya dh terima tshirt gsf tu.. tqvm deqla ;-)

    ReplyDelete
  7. Hai Deqla.. Lama tak singgah sini.. Sori, tak brape sihat la.. Huhu.. Hari tu dah nak apply rebat ni tapi incit hubby tengok jenis henpong yang dia nak tak termasuk dalam rebat ni terus tak isi2 sampai ke la.. Sabo jela cik puan bini ni.. Huhu~~

    ReplyDelete
  8. wah..x tahu pulak bende ni..thanks deqla coz informkan..nk daftar jgk nnti la

    ReplyDelete
  9. pikir banyak kali nak ke tak nak..huhu..tak mampu nak bazirkan duit ke hp..nak kawin~~~~ hehe :p

    ReplyDelete
  10. hamboiii...sekali 2 grab ehhh. Ni yg paling latest, Nokia Lumia...ehhh boleh ke beli hengpong tue?

    Canggih woooo

    ReplyDelete
  11. dah buat eh Deqla..
    ai baru try buka tgk form tu tp x isi apa2 pun lagikk.hehehe

    ReplyDelete
  12. salam deqla
    Gud luck
    Salam maulidur rasul dari tiranaaduka

    ReplyDelete
  13. alahhh nak jugak nak jugak.

    ReplyDelete
  14. Kalau duit berkepuk tu rasanya dorg xbeli enset rebate ni..btl x deqla?? Haha..

    ReplyDelete
  15. sha pun dpt juga..tp kat sbh ni limit la tempat nak tebus huh

    ReplyDelete
  16. errr..kalau kak intan kategori belia x lagi? keh keh

    ReplyDelete
  17. xisi pun deqla..malas bebeno mk isi hahahha

    ReplyDelete
  18. cikna dah berbelas2 kali try tp tak dapat nak akses ke web tu. nak jugak. uwaaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  19. nak jugak daftar..so dah dekatkan tarikh akhir2..nnt try masuk web2 deqla..nak jugak rebat2 taun depan takdok dah..mcm nurul hubby tak dapat dah sbb terlebih umo..huhu

    ReplyDelete
  20. wahh nk bli henfon apa tu deqla.hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis.. hihi.. cuba komen sikettt...

* pada followers yg pertama kali singgah komen di blog ni, jgn lupa tinggalkan url blog korang jugak ye.. supaya mudah utk aku balas jejak nanti. TQ.*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^