Monday, 15 April 2013

Cuticuti Giveaway-Diari Aima



Hari ni aku nak join GA anjuran Aima, salah sorang GSFian.
ini sebagai tanda sokongan di samping nak menang hadiah jugak la. haha
itu pun kalo ada rezeki la kan.. huhuhu...




Syarat Penyertaan:

1. Warga Negara Malaysia
2. Ada belog
3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"
4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah



    www.tsukinano.blogspot.com


4. Follow belog "Diari Aima"
5. Like fanpage Diari Aima

Syarat selepas ni ambil perhatian ya PENTING sangat haha


6. Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link  post percutian pun boleh hehehe ;)

Note: kepada blogger yang ingin mengekalkan personaliti "anon" boleh guna cara di bawah :) So HAVE FUN!!


source: www.hijabistas.net


( ada 1 lagi gmbr tapi aku tak leh nmpk.. kosong si situ.. nak lihat, bole terus terjah blog penganjur GA ni k. )



then,

7. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen ya!!

Rasanya itu sahajalah kot syarat-syaratnya hehehehe.. so apa lagi kawankawanku marilah join giveaway ni.. Terima Kasih in advanced






ok, ini dia gmbr yg aku pertaruhkan..hihi
amek gmbr GSF gathering at melaka pun kira ok la kan. kohkoh
seperti yg korang nmpk, ini la aku.. simple kot?

rasanya ke mana2 je pun aku lebih selesa berseluar yankee jeans.
baju pulak tak kesah sama ada kemeja atau t-shirt biasa. 
tudung pulak tak kesah mana2.. janji selesa dan sesuai. 

kasut atau sandal pulak asalkan bukan yg tinggi2.. bole melecet kot. kohkoh
(contoh kasut mcm aku pakai dlm gmbr kat atas tu) 
kasut wedges pun aku suka gak.. tp jgn overdos tingginya. huhu






nah up 1 lagi gmbr.. hihi..
tengok, menten berseluar jeans..
kasut yg ni pulak jenis wedges tp rendah je.. selesa...
owh yer, gmbr ni masa aku kat pantai sri tujuh, kelate..




bg aku pemilihan kasut tu yg paling penting..
sbb kaki yg nak melangkah menuju ke destinasinya kan, takkan tgn kot.. ;p




close up sikit gmbo kasut.. kohkoh..
tapi sebnrnya kalo ke pantai aku lebih selesa bersandal jek...
ni pun kebetulan aku singgah je kat pantai sri tujuh tu..
just nak berphoto shoot kata org kan.. huhuhu....




rasanya cukop la tu penerangan aku..
pendek kata, aku lebih pentingkan keselesaan...
cantik tu mmg perlu tapi apa guna cantik jika menyeksa diri?? betoi tak? 
biar la seiring.. kata org, simple but nice.. hoho..




jom join xpecially ahli GSF tu...!!

TARIKH TUTUP: 26 APRIL 2013



p/s: hari tu aku ada pakai skirt labuh kuar ngedate.. giler janggal padahal dulu2 aku gemar skirt labuh ni tau.. haha.. kata incek hubby dia suka aku gitu.. kohkoh.. nmpknya kena la biasakan diri smula lps ni.. ;p



Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

30 JURI KOMEN:

  1. selamat ber'GA' la ye.all the best

    ReplyDelete
  2. dah join..good luck..MV selesa jer pakai skrits..hehehe

    ReplyDelete
  3. Good luck deqla... kalau ada rezeki dapatlah..

    ReplyDelete
  4. nak joint gak tapi xder gambar yg boleh mengancam..hhahaha

    ReplyDelete
  5. Gud Luck.. kalau ada kesempatan bole lah join jugak. gmbar ape nk tepek ntah lah yer...hahaha

    ReplyDelete
  6. cik pon lebih selesa berseluar jeans..simple tapi kemas...hahhahaa

    btw semoga berjaya lah ye dear :)

    ReplyDelete
  7. Simple but nice tu yg paling penting... Best of luck Deqla

    ReplyDelete
  8. pewit
    sama la..yumida pn lbh kurang sm pakai begitu
    simple...mudah...
    gdluck deqla

    ReplyDelete
  9. betulah deqla..yg penting keselesaan...

    kalau tak selesa tak syok jalan...
    nur mmg akan pilih kasut flat kalau jalan2...

    apapun, semoga berjaya..gambo kat melaka yg best tu.. :)

    ReplyDelete
  10. kehkehkeh
    tonjolkan kasut nmpk?hehehehe
    wish u luck deqla cyg :)

    ReplyDelete
  11. alaaa...nk join...
    tapi x tau ler nyempat ke x?

    ReplyDelete
  12. Indeed, simple but nice. *wink wink

    I suka la GA yg ni, suka tengok penerangan pemilihan seseorang dalam pemakaian (giler ayat magazine wanita) hoohhoh.

    ReplyDelete
  13. betul tu deqla. nak berjalan2 kena la selesa. baru tak ganggu mood. huhu..

    mesti ayu deqla berskirt. auwww.. haha..

    ReplyDelete
  14. deqla manjew somel..good luck ya..mudahan ada rejeki buat deqla..ameen

    ReplyDelete
  15. kalau orang kecik dan come senang je nak menggayakan baju apa apa pun kan Deqla...
    Semuanya kena dan cantik!

    ReplyDelete
  16. oooo. deqla dah gi kelate rupenye. bile nak gi tranung ni. :)

    ReplyDelete
  17. betol tu ai pun suka guna sandal je g beach!!

    goodluck deqla..xoxo thnk u for joining

    ReplyDelete
  18. sama ar mcm deqla jaa pun x kisah pakai apa pun, yg penting selesa, nak lagi bab kasut/selipar mmmg kena carik yg sesuai bru sedap melangkag...hehehehe...

    btw gud luck utk deqla tau, jaa pon join gak segmen ni. :)

    ReplyDelete
  19. waduh nie lagi satu entri daku nak join=)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis.. hihi.. cuba komen sikettt...

* pada followers yg pertama kali singgah komen di blog ni, jgn lupa tinggalkan url blog korang jugak ye.. supaya mudah utk aku balas jejak nanti. TQ.*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^