Thursday, 2 May 2013

Rasa Tak Sedap Hati




Semacam berat hati ni nak datang keja hari ni.
entah...aku rasa tak sedap hati je.
apa pun serba tak kena jadinya.
ish.. aku paling tak suka dgn rasa yg mcm ni..!


masa nak melangkah keluar pagi tadi terasa berat je kaki..
sepanjang perjalanan fikiran melayang memikirkan "dia"..
entah.. hati jadi bimbang, resah, dan gelisah..
hati berbisik, "eh kenapa aku di sini?? sepatutnya aku di rumah!!"


bila mana perasaan tak sedap hati ini menguasai diri..
aku jadi hilang rasa utk buat apa pun!
maaf.. mungkin juga aku tak berblogging buat masa ni.
tolong beri aku masa ye sahabat2 ku...


mungkin esok, mungkin lusa semangat ku kembali pulih..
atau mungkin ambil masa yg panjang? hurm, in shaa Allah tidak..
ya Allah.. moga tiada perkara yg buruk berlaku.
mudah-mudahan ini cumalah mainan perasaan.. ;(




sumber google.



psstt.. rasa tak sedap badan jugak ni.. takkan nak demam pulak.. 
hurmm... aku mohon korang mengerti ya...




Pecah Kaca,Pecah Simen,Sudah Baca Harap Komen

38 JURI KOMEN:

  1. salam khamis
    singgah sini
    dah sarapan

    ReplyDelete
  2. jaga diri bebaik...mungkin takde pape lah...doa banyak2...

    ReplyDelete
  3. apakah? apa2 pun take your time dear... moga2 tiada apa yang buruk berlaku...mungkin itu semua cuma mainan perasaan jer kot.... take care tau...

    ReplyDelete
  4. take your time dear ..
    insha allah x der apa2 tu ..
    rehatkan diri .. semoga dipermudahkan dlm apa jua keadaan ..

    ReplyDelete
  5. mohon deqla dan kita semua di jauhkan dri pkara yg tak baik..

    ReplyDelete
  6. bw2 rehat deqla..
    insyaAllah tak ada apa2 tu..

    bykkan bzikir tau...

    ReplyDelete
  7. doa agar tiada apa2 yg buruk berlaku... tenang ya kak? istigfar dan doa banyak2.. insya-Allah :)

    ReplyDelete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. Moga Deqla kembali tenang. Teruskan baca doa itu.

    ReplyDelete
  10. Istighfar byk2 ye. Ada kalanya mmg mcm tu..

    ReplyDelete
  11. jgn ikutkan sangat perasaan tu.
    semoga semuanya baik2 saja :)

    ReplyDelete
  12. rehat cepat2 takut demam.
    ada perkara terjadi ke sampai rasa xsedap hati tu?

    ReplyDelete
  13. Salam Deqla..
    huhu.. byk2kan selawat + istighfar & tido rehatkan badan..

    shian kat deqla..tak pe..pelan2 kayuh nnti..

    ReplyDelete
  14. nape deqla.
    in shaa ALLAH.. semoga baik2 aja ye

    ReplyDelete
  15. what happen deqla
    moga deqla tenang ye....
    bykkn berehat

    ReplyDelete
  16. harap Deqla baik2 jer...jgn fikir byk2 sgt...

    ReplyDelete
  17. it's ok deqla. take yr time, tenangkan diri k. cikna doakan semoga semuanya baik2 saja. :)

    ReplyDelete
  18. alololo....have a rest ya dear...i wish takde pape yang menggau gugat perasaan mu itu...

    ReplyDelete
  19. semoga semua nya baik2 belaka. Take care!

    ReplyDelete
  20. Takpa..M paham...take ur time dear..

    ReplyDelete
  21. singgah malam.
    deq la dah sihat ke?

    ReplyDelete
  22. Hope Deqla da ok.
    Insha Allah..

    P/s: maaf nani lmbt bw n nani terjah deqla n entri seblm2 ni hujungbulan ni. Insha Allah :)

    ReplyDelete
  23. Semoga dipermudahkan segalanya Deqla...

    ReplyDelete
  24. jgn jd mcm akak..hehee lama x update mmg blurr...

    ReplyDelete
  25. moga deqla dpat pngganti ye wpun selalunya pnganti tu x sebaik dn sesayang dgn yg dulu...

    ReplyDelete
  26. mg yg kalut difikiran akan kembali tenang

    ReplyDelete
  27. Kenapalah pulaknya.....tak sedap hati....
    Tak pe... nanti bila dah ok....cerita kat kitaorang eh! Sebenarnya tak sabau nak dengar cerita!

    ReplyDelete
  28. x ada apa2lah kot..In shaa Allah..banyakkan berdoa ya deqla

    ReplyDelete
  29. byk2 bersabar ye.. walau apap pon blaku moga deqla tabah ya.. apakah punca ketidak sedapan hati ni?? mesti ada sesuatu y amat merisaukan fikiran deqla ni

    ReplyDelete
  30. alaaa.nape tu..hrap mnje lbh tenang ye..

    ReplyDelete
  31. lameeeeeeeeeee tak lepak sini. huhu.

    ReplyDelete
  32. kalau rasa xsedap hati istifar banyak2 yer deqla

    ReplyDelete
  33. xsedap ati ni kes kucin mati kan..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis.. hihi.. cuba komen sikettt...

* pada followers yg pertama kali singgah komen di blog ni, jgn lupa tinggalkan url blog korang jugak ye.. supaya mudah utk aku balas jejak nanti. TQ.*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Shoutbox
"Cepat atau lambat daku pasti kan terjah kalian semula....Keep Smile..^_^